Zoeken

Vacature Freelance grafisch ontwerper m/v

Om periodieke drukte op onze ontwerpstudio op te vangen zoeken wij een

Freelance grafisch ontwerper m/v

voor ± 4 uur per week

Met affiniteit voor de DIY markt (consumenten die graag naaien, haken en breien).

Nominette produceert geweven labels en lintjes voor de creatieve vrouw. Consumenten die graag zelf kleding en modeaccessoires maken, een sterk groeiende markt. Het bedrijf is in 2000 overgenomen door Van Engelen & Evers BV/EE Labels in Heeze, een méér dan 116 jaar oud B-to-B familiebedrijf met wereldwijde productie van labels voor de fashion en overige industrie.

Nominette produceert in België maar de marketing- en ontwerpafdeling is gevestigd in Heeze. Van hieruit worden alle acties ontwikkeld om de on- en offline markt met creatieve campagnes te bewerken. Kenmerkend voor beide bedrijven is het hoge kwaliteits- en serviceniveau en een hands-on mentaliteit.

Functieomschrijving:

Als creatieve DTP’er werk je concepten uit naar professionele vormgeving en ga je aan de slag met het ontwerpen en/of opmaken van diverse communicatie-uitingen. Hierbij kun je denken aan de webshop, blog, nieuwsbrief, social media content, banners en advertenties. Je werkt nauw samen met onze Marketing Manager.

Wat zijn de functie-eisen:

  • Grafische opleiding op MBO/HBO niveau
  • Uitgebreide kennis van Illustrator, Photoshop en InDesign
  • Gevoel voor styling & fotografie
  • Creatief kunnen meedenken in consumentencampagnes
  • Affiniteit met social media kanalen om doelgroep te bereiken
  • Zelfstandig, flexibel en pragmatisch kunnen werken

Herken je jezelf hierin? Stuur je persoonlijke motivatie + CV naar sigrid@eelabels.com

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Caroline (marketingmanager) via 040-2241144 of 06-22923823.