Zoeken

Vacature: Medewerk(st)er Nabewerking (38 uur)

Meewerken aan de toekomst van een eeuwenoud bedrijf? Dat kan bij familiebedrijf EE LABELS – BEYOND GENERATIONS, al sinds 1900.

Wie zijn wij

EE Labels bestaat uit twee takken: EE Labels en EE Exclusives. Al sinds 1900 zijn wij actief in de mode, interieur-, lifestyle & design én industrie branche, als leverancier en producent van trimmings (labels en hangtags) en exclusieve jacquard-stoffen.In het textielbedrijf met eigen weverij en drukkerij worden miljoenen labels voor grote en kleine merken gemaakt. Labels vind je in allerlei producten: van kleding tot handdoeken, en van meubels tot bijvoorbeeld sportbraces.

De functie

Jij gaat werken binnen ons team nabewerking. Voor het produceren van labels maken wij  gebruik van verschillende machines: eindvouw, middenvouw, oprolmachines en lasermachines. Jij zult samen met je collega’s deze machines bedienen. Door de verschillende machines en de verschillende labels zal je werkdag er veelzijdig uitzien.

Wat mag je verwachten

Je werkt binnen een klein team. De werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur. Je krijgt de kans om met en voor mooie merken en designers te werken. Het vak leer je on the job, bij een sociaal familiebedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Samen hebben wij veel plezier van lunch tot een borrel. Werken bij EE labels = werken met plezier.

Interesse

Houd je van (productie)doelen bereiken? Ben je nauwkeurig en precies? En zie jij het werken in een klein maar gezellig productieteam zitten? Stuur snel een mailtje met je cv naar: karin@eelabels.nl. Of neem contact op voor meer informatie met Jeanny Hulsen via 040 2241144.