Zoeken

Een gelukkig 2022 gewenst!

Na een heerlijke kerstvakantie draait onze fabriek weer op volle toeren.
We doen ons best alle orders zo snel mogelijk uit te leveren, de levertijden zijn op dit moment iets langer dan gebruikelijk.

Nieuwjaarswens 2022

Al sinds 1937 (!!) stuurt EE haar relaties jaarlijks een geweven kerstwens.
Eerst was dit een kalender, geheel in de stijl van de jaren 60 / 70 of 90’s. Inmiddels is het een geweven kunstwerkje, ontwikkeld in samenwerking met een designer of kunstenaar.

Dit jaar is het ontwerp van Marcos Kueh, onze getalenteerde stagiair. In zijn geweven kerstwens komen heden, verleden en toekomst samen. De weeftraditie van de oorspronkelijke bewoners van Borneo en de waarden van een 121 jaar oud familiebedrijf, vertaald in frisse ideeën en geproduceerd op moderne machines. Marcos inspireert met zijn positieve houding en inzet om te verbinden. Daar kan de wereld wel wat meer van gebruiken op dit moment!

More work by Marcos >

Vooruitblik 2022

Het afgelopen jaar was mooi maar we kijken nu weer vooruit! In 2022 blijft onze focus op duurzaamheid: labels van gerecycled PET, of van biologisch katoen. QR labels krijgen ook steeds meer populariteit, ideaal voor transparante bedrijven of extra informatie. Hiernaast leveren we met onze nieuwe EE x Paptic verpakkingen een alternatief voor plastic verpakkingen.

Ook staat een feestelijke opening op de planning, namelijk die van onze nieuwe fabriek in Turkije. Waar Osman, tweede generatie binnen het bedrijf, samen met zijn vader Aslan naartoe heeft gewerkt.

Via onze webshop EE Label Factory leveren we ook in 2022 labels en hangtags binnen 7 werkdagen. Houd de site in de gaten voor meer producten.