Zoeken

Stagiair(e) Marketing afdeling – All-round Creative

Heb jij affiniteit met design, weet je van aanpakken en zit je ook nog eens boordevol ideeën? Wie weet is deze stageplek wat voor jou.

Wat zoeken wij

Ondersteuning van ons marketing team bij het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende projecten en taken. De uitdaging zit in het groots aanpakken met een klein budget, dus creativiteit is een must. Hiernaast is een stukje flexibiliteit belangrijk. De stage is voor meerdere dagen per week, eventueel kun je (een aantal dagen) een opdracht vanuit je studie of ons bedrijf uitvoeren.

  • HBO opleiding of MBO afstudeerstage, richting marketing/communicatie/visuele identiteit
  • Flexibel, actiegericht en creatief
  • Dikke pré als je ook ervaring hebt in (event)fotografie

Wat ga je doen

Een collectieboek maken: van concept ontwikkeling tot productie en uitvoering. Events organiseren: het ontwikkelen van het totaalconcept, uitvoeren t/m de details, zowel intern als extern. Content creëren voor social media, website en mailingen, zowel digitaal als fysiek. Daarnaast komt er een stukje fotografie aan bod: van producten en/of events, evt. zelf fotograferen of de organisatie hiervan op je nemen.

Wat bieden we jou

Een gezellig team, de kans om met en voor mooie merken en designers te werken, in een fijne werksfeer met leuke activiteiten en een stagevergoeding.

Helemaal enthousiast? Stuur dan je cv en portfolio naar: karin@eelabels.nl
Heb je nog vragen? Bel ons bedrijf en vraag naar Marloes, telefoonnummer 040 2241144