Zoeken

Modefabriek 2014

Op de nieuwste editie van de Modefabriek in de Rai in Amsterdam was het op de 2e dag een drukte van jewelste en het leek erop dat iedereen er weer zin in had. Het “opzuigen” van de nieuwste collecties en een hernieuwde indeling deden de bezoekers zichtbaar goed.

De beurshallen zagen er verfrissend en up-to-date uit en met een aantal lezingen, plus een woordje van minister Ploumen over duurzaamheid in mode, werd er ook op het maatschappelijk bewustzijn van de mode-industrie gewezen. Dit laatste ging aan de meeste bezoekers voorbij want men wil de positieve stemming over de aantrekkende verkopen eerst in klinkende munt terug zien..daar ligt de focus voor de detaillist.

Ook de sfeer en stijl op de nieuwe food-market was prima en goed verzorgd; het versterkte het geheel van de beurs en dat is wel eens anders geweest.

Opvallend is dat de kwaliteit van de kleding dit jaar erg hoog ligt en dat er veel aandacht wordt besteed aan de uitstraling van het merk. “Branding” is “hot” en van levensbelang om de aandacht van de winkelier én de consument te vangen.

We zijn dan ook blij dat er bij de vele relaties van EE Labels goede verkopen werden gemeld en dat men onze expertise en aandacht waardeert.
Laten we er met zijn allen van uit gaan dat de modeverkoop weer in de lift zit. Aan de winkeliers en andere (mode)professionals op deze editie van de Modefabriek zal het in ieder geval niet liggen…!