Zoeken

Generatie Groen

Een van onze belangrijkste pijlers: duurzaamheid. EE Labels gelooft in lokale productie, het gebruik van gerecyclede materialen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

We gaan voor minimale impact op het milieu voor een toekomst waar nog vele generaties na ons van kunnen genieten. Dat is ons speerpunt en daarom zijn we altijd op zoek naar nóg meer duurzame mogelijkheden en verbeteringen in ons proces, op weg naar circulariteit.

Met labels van biologisch katoen

Producten met natuurlijke stoffen vragen om natuurlijke labels. EE Labels produceert gedrukte- en geweven labels van 100% biologisch katoen mét GOTS-certificaat. Op deze manier maak je mono-materiaal producten, zo kunnen producten goed gerecycled worden.

Bekijk onze biologische labels >

En labels van gerecycled garen

Garens die voor 100% uit PET-flessen worden gemaakt en labels van dit gerecyclede garen die tóch super zacht aanvoelen: het kan met ons NewLife garen. EE Labels loopt voorop in duurzame oplossingen, onze voorraad garen bestaat voor een steeds groter deel uit gerecyclede garens in verschillende kleuren. Hiermee produceren we labels met logo’s voor duurzame merken.

Bekijk onze labels van gerecycled garen >

Hangtags met gerecycled papier

Naast een label hoort een hangtag, of aanhangkaartje, in dik karton, van gerecycled papier of met een spot UV-lak. In ons uitgebreide assortiment, met verschillende druktechnieken en papiersoorten produceren we de juiste hangtag voor vele merken.

Bekijk onze hangtags >

En polybags van gerecycled plastic

Polybags van gerecycled materiaal, oftewel plastic verpakkingen van gerecycled materiaal. Te gebruiken als verzendzakken of bescherming tijdens vervoer, een duurzaam alternatief voor merken.

Onze polybags bestaan voor 20, 40 of 80% uit gerecycled materiaal. Afhankelijk van de keuze van elk merk en hoe transparant een zak moet zijn.

Bekijk onze gerecyclede polybags >

Of biokatoen zakken of tassen