Zoeken

EE Labelservice

“Elke minuut, worden wereldwijd 982 artikelen met hierin een EE Label verkocht.” 

Login my EE LABELS

Wereldwijde service

EE Labels heeft voor grote merken die wereldwijd produceren een speciale wereldwijde labelservice. EE beheert uw voorraad wereldwijd, op verschillende locaties waardoor snelle levering altijd gegarandeerd is. Met eigen productie faciliteiten naast bewezen partnerships bent u zeker van betrouwbare levering over de hele wereld. Met onze 24/7 B2B webshop bent u constant op de hoogte van de actuele voorraad en de aanvragen van uw vendors.

Labelservice webshop

Via de webshop kunnen uw vendors orders afroepen en heeft u 24/7 inzicht in de actuele voorraad. Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar in de lokale taal voor alle vragen over zendingen. Ga hier naar de webshop.

Locaties

De voorraadlocaties bevinden zich, naast onze eigen fabrieken in Nederland en Turkije, bij bewezen partners in de grote productieregio’s: India, Hong Kong, China, Vietnam en Bangladesh.

Internationale kantoren en productielocaties

De voorraadlocaties bevinden zich, naast onze eigen fabrieken in Nederland en Turkije, bij bewezen partners in de grote productieregio’s: India, Hong Kong, China, Vietnam en Bangladesh. Ook is de EE Labels klantenservice hier bereikbaar in de lokale taal. Onze collega’s zorgen voor afhandeling van alle orders, van bestelling tot betaling.