Zoeken

EE Labels / Van Engelen & Evers

Het hoofdkantoor van ons familiebedrijf is nog altijd gevestigd waar we ooit begonnen zijn; in Heeze. Wij bedienen met onze labels en etiketten wereldwijd de markt met fabrieken in meerdere landen en verkoopkantoren + servicecentra in de grote productieregio’s Hong Kong, China, Vietnam, Bangladesh, India en Turkije.

Missie & Visie

Onze focus ligt op persoonlijke klantrelaties met mooie merken. Wij werken vanuit de traditionele waarden vakmanschap, duurzaamheid, innovatie en sociale verantwoordelijkheid. Al bijna 120 jaar!

Samen met klanten, ontwerpers en innovators verkennen we voortdurend de grenzen van (marketing)technische en artistieke mogelijkheden op het gebied van labels en etiketten.

Duurzame productie

Steeds meer merken beginnen duurzaam te denken en handelen. Bij bewust geproduceerde producten hoort ook een bewust label. Onze duurzame labels zijn de perfecte match met jouw duurzame kleding, accessoires, of andere duurzame producten.

Creatief en betrouwbaar

Door het creëren van verrassende producten met een hoge toegevoegde waarde voor u en uw klanten, willen wij bijdragen aan uw succes. EE Labels is uw creatieve en betrouwbare partner voor bijzondere branding materialen en textieloplossingen op maat.

Innovatie

Door te werken met ons profiteer je van cutting-edge productie faciliteiten en onze unieke 100-jarige ervaring in research en development. Onze ontwikkelaars gaan graag met u aan tafel om praktische of andere brand-related labelling onderwerpen te bespreken om samen tot de beste oplossing te komen.

Lees meer over onze markten>