Zoeken

Even voorstellen

Familiebedrijf EE Labels is producent en leverancier van labels, hangtags en andere trimmings voor merken.

Persoonlijke relaties met klanten, leveranciers en medewerkers leiden tot langdurige samenwerkingen. Dankzij onze eigen fabrieken zijn we flexibel en komen we samen tot de beste oplossingen. Een oplossing met minimale impact op het milieu, zodat hier nog vele generaties van kunnen genieten.

Een familiebedrijf

Inmiddels is Marc Evers, 4e generatie in het bedrijf, directeur. Caroline Evers-van Hooff is verantwoordelijk voor zusterbedrijf Nominette. Ook de volgende generatie is alweer betrokken en actief in verschillende rollen.

In labels, hangtags en meer

EE Labels is leverancier van geweven en gedrukte labels, hangtags, band en andere branding materialen. De productie vindt plaats in zowel onze eigen fabrieken in Nederland en Turkije, of bij een van onze wereldwijde partners.

Voor de volgende generaties

EE Labels loopt voorop in de branche op het gebied van duurzaamheid en is op weg naar circulariteit. Ook daarom kiest EE Labels voor oplossingen met een minimale impact op het milieu. Zodat hier ook de generaties na ons van kunnen genieten.

En dat al sinds 1900

EE Labels bestaat sinds 1900. Toen Peter Evers en Willem van Engelen hun textielfabriek begonnen in Heeze, Brainport regio Eindhoven. Waar onze huidige fabriek en het hoofdkantoor nog steeds gevestigd zijn.

Meer weten