Zoeken

Werken bij EE Labels

Enthousiast geworden over ons bedrijf? Op dit moment zoeken wij een nieuwe medewerker voor ons team nabewerking. Bekijk snel meer over de vacature medewerker nabewerking.
Verstuur je sollicitatie met cv naar karin@eelabels.nl

Teambuilding en gezelligheid

’s Middags kun je lunchen met collega’s in onze vernieuwde kantine. Regelmatig is er een borrel in onze bar of bedrijfstuin. Daarnaast organiseren we jaarlijks memorabele bedrijfsuitjes.

Creativiteit en ontwikkeling

Het EE Labels team is hecht én benaderbaar. Heb je een goed idee? Dat horen we graag van je. Even behoefte aan inspiratie? Neem een kijkje in onze inspiration room, maak een wandeling door de bedrijfstuin of ga even ontspannen in de kantine. Verschillende collega’s worden intern opgeleid, vroeger had EE zelfs een eigen bedrijfsschool. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om externe cursussen te volgen.

Gezondheid en sport

Veel van onze medewerkers fietsen naar het werk. EE Labels is dan ook op fietsafstand van Eindhoven. Er is een ruime fietsstalling, hiernaast zijn er voldoende parkeerplekken voor auto’s.
Elke maandag, woensdag en vrijdag is er om 14:00 uur een sportkwartier met professionele trainer. Lekker naar buiten en even de spieren aan het werk zetten.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een gezellig team, de kans om met en voor mooie merken en designers te werken, in een fijne werksfeer met leuke activiteiten bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. EE Labels valt onder de CAO MITT (mode- interieur- tapijt- en textiel-).