Zoeken

Extra’s

EE Labels gaat voor langdurige samenwerkingen en dus doen wij er alles aan om klanten, leveranciers en medewerkers tevreden te houden. Zo geven we elk jaar meerdere collectieboeken uit met hierin de laatste trends, hebben we een wereldwijde service voor klanten met meer dan 100.000 stuks per jaar en helpen we je uit de brand met “spoedjes” via onze supersnelle webshop EE Label Factory.

Met collectieboeken

In al die jaren hebben we een grote collectie labels en hangtags opgebouwd, een grote bron van inspiratie. Toch maken we elk jaar verschillende collectieboeken met hierin de laatste ontwikkelingen op het gebied van labels en hangtags. Bijvoorbeeld qua duurzaamheid of slimme labelling met RFID, NFC en unieke QR-codes. Zo blijven onze klanten op de hoogte van alle mogelijkheden.

Bekijk collectieboeken >

Een wereldwijde service

Voor klanten met een productie van meer dan 100.000 stuks per jaar hebben we een speciale online service. Want produceer je in meerdere landen of werelddelen? Via onze webshop regelen we local-for-local productie. Je labels worden dus in, of dichtbij, de productielocatie van je artikelen geproduceerd. De voorraad wordt in real-time bijgehouden en kun je zelf online volgen.
Ook de verzending, facturatie nemen we geheel uit handen.

Wereldwijde voorraad service >

Super snelle webshop

Soms heb je gewoon heel snel labels of hangtags nodig. Zo ontving je een grote order van een klant, wil je een nieuwe sample-collectie maken of ben je het simpelweg vergeten. Met onze webshop EE Label Factory zorgen we voor een oplossing. De levertijd is dan namelijk maar 7 werkdagen, heel snel voor geweven of gedrukte labels.

Webshop bezoeken >

En events

In een industrie die vaak voorloopt op het gebied van trends en bijvoorbeeld duurzaamheid is het belangrijk om bij events en beurzen aanwezig te zijn. Of als dit even niet lukt op een andere manier contact te houden met influencers, andere leveranciers en merken. Hoe dan ook, we houden regelmatig contact.