Zoeken

Gratis label samples bij EE Label Factory

Vind je het lastig om te kiezen tussen een geweven of een bedrukt label, wil je het materiaal van de hangtags eerst even in het echt zien, of weet je nog niet precies wat voor type label je wilt? Vraag dan gewoon eerst even een gratis sample zakje aan bij EE Label Factory!

Snelle levering

Met een eigen fabriek garanderen wij supersnelle levertijden én persoonlijke service. Alle artikelen worden uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de goedgekeurde betaling aangeboden aan de transporteur.

Kleine aantallen

Bij EE Label Factory bestel je al labels vanaf 250 stuks!

Duurzame labels

EE Labels is de 1ste Europese labelfabrikant met het duurzame textielproductie certificaat.

EE Labels hecht grote waarde aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gebruik van Newlife™ garens en OEKO-TEX® Standaard 100 garens is daar een belangrijk voorbeeld van. Ook draaien onze weefmachines op 100% groene stroom.

Met het tekenen van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel hebben we samen met andere bedrijven stappen gezet om duurzaamheid binnen de textielbranche te vergroten. In januari 2017 zijn we getoetst aan de strenge normen voor het STeP-certificaat en in 2019 hebben we level 3 weten te bereiken. Met het behalen van deze score is EE Labels eerste productiebedrijf in Nederland dat aan deze norm voldoet, iets waar we erg trots op zijn.

Meertalige klantenservice

Niet alleen een goed eindproduct maar ook de daarbij behorende service vinden wij essentieel. EE Label Factory is dan ook altijd bereikbaar voor vragen, aanvullende informatie of problemen achteraf. Je kunt onze meertalige klantenservice bereiken per mail of telefoon op alle werkdagen van 10.00-16.00 uur.

Gratis samples aanvragen