Zoeken

Trendsetters met Paptic: van COS tot 5 Parijse luxemerken en CrossHatch Performance Wear

Zacht, herbruikbaar, CO2 besparend én volledig te customizen. Paptic is hét duurzame verpakkingsalternatief voor (kleding)merken. Van werkkledingleverancier tot webshop, van sportkleding tot beddengoed, wil je een verpakking zonder plastic? EE biedt met Paptic hét duurzame alternatief voor plastic verpakkingen.

COS, &Other Stories en 5 luxe merken uit Parijs kiezen voor Paptic

Webbestellingen worden nog veel te vaak in een ontzettend grote doos verstuurd. Onhandig, want waar laat je het afval? En daarnaast niet goed voor het milieu, er passen simpelweg minder pakketten in een bus als grote dozen vol lucht verzonden worden. EE zoekt altijd naar oplossingen met minimale impact op het milieu, zodat ook de generaties na ons hiervan kunnen genieten.

Vandaar de lancering van ons nieuwe product: de Paptic verpakking. Al populair in Parijs (5 van de meest luxemerken hebben hun eigen Paptic verpakking ontwikkeld) en ook de retailers &Other Stories en COS zijn een van de eerste gebruikers van de duurzame Paptic verpakking.

CrossHatch Performance Wear lanceert Paptic voor jeanslijn weborders

Misschien niet de eerste branche waar je aan denkt, maar ook werkkleding wordt tegenwoordig steeds vaker online besteld. CrossHatch Performance Wear produceert een jeanslijn voor de bedrijfskledingmarkt. En niet zomaar een jeanslijn. CrossHatch screent productiepartners op doelstellingen betreft sociale en ecologische werkomstandigheden. De collectie wordt geproduceerd in katoen, een natuurproduct wat 100% afbreekbaar is. De CrossHatch collectie bestel je hier en krijg je geleverd in prachtige full-colour bedrukte Paptic verpakking: https://www.crosshatch.shop

Paptic verpakking voor jouw merk of bedrijf: de praktische informatie

Zoek je een duurzame verpakking voor je webshop of merk? Paptic is het perfecte alternatief voor plastic verpakkingen of kartonnen dozen. Bestel een 100-grams verzendverpakking met dubbele plaklaag voor je weborders, deze laat je natuurlijk volledig bedrukken met je logo en in de PMS-kleur van je merk. Al vanaf 5.000 stuks, hiervoor mail je naar: info@eelabels.nl

Of bestel een gratis sample

 

Duurzame verpakking nodig maar dan kleine aantallen? Ook hiervoor kun je terecht bij EE Labels.
Paptic in kleine aantallen? Verkrijgbaar via: www.eelabelfactory.nl/Paptic-mailers