Zoeken

Digitaal Product Paspoort live in 5 minuten met TAPPR

Een digitaal productpaspoort, circulaire businessmodellen, de UPV en transparantie: iedereen in textiel hoort erover. Met TAPPR’s passportbuilder kun je direct aan de slag én staan je eerste productpaspoorten binnen een paar minuten live. Meer info of aan de slag met je Digitale Product Paspoort en QR-labels? Lees snel verder of mail ons voor een afspraak.

Starten met een digitaal product paspoort lijkt heel ingewikkeld. Is dat ook zo? Voor onze laatste webinar over het Digitale Productpaspoort, nodigde EE Labels gastsprekers Laura Koedijk, sustainability manager van Studio Anneloes uit en Bas van der Pol, de oprichter van TAPPR.
Studio Anneloes is een van de merken die vooroploopt op het gebied van duurzaamheid.

Geweven labels met (unieke) QR codes voor een Digitaal Product Paspoort

Geweven labels met unieke QR-codes blijven gedurende de hele levenscyclus bij het product, zodat consumenten het label altijd kunnen scannen terwijl het langer meegaat dan het kledingstuk. Door een label met QR-code te combineren met het merklogo zijn de extra kosten minimaal.

Digitaal Product Paspoort met QR label

Gebruik van QR codes in verschillende branches

Het product wordt gebruikt door merken in verschillende branches: van matrassen tot tapijten en van mode tot werkkleding. Een van de voorbeelden van goed gebruik van de mogelijkheden die het QR label biedt werd toegelicht door Laura Koedijk, sustainability manager van Studio Anneloes. In alle kleding van de Studio Anneloes @ WORK collectie wordt een geweven label met QR code bevestigd. Bas van der Pol van TAPPR toonde hun passport builder waarmee merken binnen 5 minuten hun eerste digitale ervaring live kunnen hebben.

Starten met een Digitaal Product Paspoort

Aan de slag voor de producten van jouw merk? Met de Passport Builder van TAPPR ben je in een paar minuten live. De informatie zet je eenvoudig achter je QR-labels met een simpele scan. Een pilot start je voor 350 euro. Mail: info@eelabels.nl

geweven label met QR code