Zoeken

Duurzame en lokale samenwerking voor Arriva

Arriva is een voorbeeld voor andere grote bedrijven. Met dit project laten zij zien dat alles lokaal 🌍, sociaal 🙏 én duurzaam ♻️ kan.

Claudy Jongstra ontwikkelde nieuwe sjaals en stropdassen voor de medewerkers van Arriva, samen met productie-atelier Makers Unite. De stof maakten wij in onze duurzame weverij.

In het werk van Claudy Jongstra staan 3 thema’s centraal: maken, sociaal en ecologisch. In dit project komt dat allemaal samen. Makers Unite verwerkt de stoffen, die wij in Nederland produceren.

Makers Unite is een sociaal productie-atelier waar nieuwkomers een tweede kans krijgen. Want iedereen verdient een tweede kans.

De stropdas en sjaal bestaat uit een jacquard weefsel met heel veel rijkdom in het materiaal. Dankzij dit item wordt de drager altijd herinnerd aan dit verhaal: Een symbool voor een nieuwe start en inspiratie. Als we samenwerken komen we tot een een betere toekomst.

In dit project zit heel veel verweven, zowel letterlijk als figuurlijk. Hiermee maakt Arriva een mooie stap richting een duurzame toekomst.

Een duurzame toekomst vol projecten met minimale impact op het milieu, zodat we samen de aarde beschermen voor toekomstige generaties.