Zoeken

NewLife labels: eerste stap naar circulaire productie

De vraag naar duurzame labels vanuit onze klanten wordt steeds groter. En uiteraard spelen wij graag in op deze vraag! Sinds een aantal jaren werken wij met gerecyclede garen voor onze duurzame klanten. Zo kunnen producten dus voorzien worden van een volledig gerecycled label, geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland.

NewLife is de merknaam van de garens die gebruiken voor duurzame labels. Deze bestaand voor 100% uit PET-flessen , waardoor plastic een compleet nieuw leven krijgt. Dit gaat uitstekend, want inmiddels bestaat al meer dan de helft van onze garenvoorraad uit NewLife garens.

Ook via de webshop EE Label Factory zijn de NewLife kleuren te bestellen. We laten daar graag onze geweven labels zien en je kan daar direct beginnen met ontwerpen.

Duurzaam met natuurlijke materialen

Ook een circulair merk maar op zoek naar natuurlijke materialen? Kies dan voor druklabels. Wij drukken je ontwerp met Oekotex-gecertificeerde inkt op biologisch katoen. Dat is een zeer populaire keuze voor duurzame merken. Deze labels zullen qua uitstraling heel goed bij kleding of andere producten van duurzame stoffen passen.

Neem contact met ons op

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief