Zoeken

NFC-Button beschermt designlabel Moooi tegen vervalsing

Aan de langlopende samenwerking tussen EE Labels en Moooi is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd. Om de unieke designproducten van Moooi te beschermen tegen vervalsing introduceert het label een nieuwe, innovatieve button met geïntegreerde NFC technologie.

De knoop is een klein detail aan het eindproduct maar van grote waarde. De creatieve en technische Know- How van Moooi en EE Labels komen hierin samen en leidden tot een bijzondere merkdrager die de producten beschermt tegen vervalsing.

De knoop werkt met NFC-technologie, die dankzij nieuwe Secure Unique NFC-berichtfunctie niet kan
gekopieerd. ‘De Button’ wordt gescanned met een NFC-compatibel apparaat (smartphone en / of tablet). Moooi noemt de button ‘jouw persoonlijke bewaker van een investering in authentiek ontwerp’.

Helaas komen imitatie en massaproductie steeds vaker voor. Het proces van ontwerpen, produceren en verkopen van een nieuw, authentiek ontwerp vergt tijd. Kostbare tijd die het voor vervalsers, om een ontwerp te kopiëren, reproduceren en de markt te overspoelen,
gemakkelijk maakt.

Vechten tegen deze wanpraktijken is volgens Moooi een erg lastig én tijdrovend proces.
Daarom besloot onze klant het heft in eigen hand te nemen. De NFC-technologie beschermt Moooi tegen imitatie. Tevens heeft de klant nu een bewijs dat het een origineel Moooi-product is .
De knoop met geïntegreerde NFC-chip onderstreept de unieke identiteit en fungeert als een bewijs van authenticiteit.

Wilt u ook een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die NFC voor uw merk kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze NFC-specialist.