Zoeken

Ocean plastic labels op Fashion Summit Copenhagen

EE Labels is één van de duurzame productie partners voor het 2-daagse internationale event Fashion Summit Kopenhagen. In samenwerking met Parley “For the Oceans” produceerden wij de lanyards voor dit congres, gemaakt van Ocean Plastic.

Plastic afval dat uit de oceaan is gevist en verwerkt tot garens waarmee wij alle lanyards weefden.
EE Labels maakt al labels van gerecyclede PET-flessen…. wie weet lever jij in de toekomst je Ocean Plastic bij ons in en verwerken wij dat tot jouw merklabel !

Parley is een wereldwijd netwerk van makers, denkers en leiders die samenkomen om aandacht te vragen voor de pracht én kwetsbaarheid van de oceanen. Grote partners als American Express en the United Nations werken samen met Parley en sinds kort dus ook EE Labels.
Parley heeft met  “Ocean Plastic” een lijn van materialen en producten gecreëerd waarmee wereldwijd aandacht voor de oceaan wordt gevraagd .

Fashion Summit Copenhagen

Wereldwijd hét event op het gebied van duurzaamheid; waar decision makers uit de mode industrie elkaar ontmoeten.
Meer en meer bedrijven realiseren zich dat duurzaam ondernemen het enige juiste is om te doen om onze planeet te beschermen. Ook consumenten kiezen steeds meer voor duurzaam én zijn bereid daar wat extra’s voor te betalen zodat merkennu grote stappen kunnen maken.

Met thema’s zoals klimaatverandering, mensenrechten en schaarse bronnen is Kopenhagen de komende twee dagen de “place to be” voor grote spelers in de modeindustrie. Interessante sprekers, netwerk sessies en een debat vormen de kern van het programma.

Naast de extra kennis die wordt vergaard exposeren er bedrijven met duurzame producten; van innovatieve stoffen tot groene verpakkingsoplossingen.

Het doel van de Summit: niet alleen een ontmoetingsplek zijn maar ook een interactieve plek, die beslissers inspireert om nu echt actie te nemen op lange termijn oplossingen.

 

100% duurzame conferentie

 

Een ander licht op duurzame oplossingen voor de mode industrie . Die mindset is tot in detail doorgevoerd.. Alles, van waterflesjes tot catering en merchandising – is ontworpen vanuit die duurzaamheideis. De naambadges zijn geprint op biologisch afbreekbaar papier, alle signing is gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en de maaltijden zijn biologisch en optimaal bereid  om voedselverspilling te voorkomen.

 

Meer weten over onze duurzame labelopties?

Bel dan met +31 40 224 11 44 of surf naar onze pagina over duurzame labels.