Zoeken

Augmented Reality voor een tevreden gebruiker

Van de gebruiker van je product, een tevreden gebruiker van je product maken en houden. Dát is natuurlijk het doel dat je hebt als bedrijf. Dit kan met vriendelijke verkopers, goede hulp bij de aankoop van het product of goede afhandeling als er iets mis is.

Je kunt echter ook betrokken blijven als de klant je product al gebruikt of juist wil gaan gebruiken. Door Augmented Reality in je label te verwerken kun je met behulp van layar een extra laag toevoegen aan je product, waarmee je je klant kunt helpen met het gebruiken van je product. De klant gebruikt de smartphone en wordt krijgt via de applicatie layar de mogelijkheid om meer informatie op te vragen.

Wat denk je bijvoorbeeld van een uitleg over hoe je een band of brace om moet doen, of hoe deze het best zijn werk doet. Je kunt ook een vlekkenverwijderaar creëren waar je de klant toont hoe je een bepaalde vlek uit de stof van je bank haalt. Met Augmented Reality in je label kun je deze informatie aan je klant geven en blijf je als merk je klant dus dienen, ook al is deze allang de winkel uit.

Augmented Reality in je label © EE Labels
Augmented Reality in je label © EE Labels