Zoeken

EE Exclusives stoffen op DDW 15

DDW Logo - kopie zelf for web

Na de zeer positief ontvangen kick-off presentatie tijdens de Dutch Design Week 2014 zijn er nu tijdens deze editie weer mooie samenwerkingen te zien met jonge ontwerpers.

 

Het afgelopen jaar hebben onze weefmachines op volle toeren gedraaid. De Dutch Design Week heeft daar zeker de basis voor gelegd.

Kijk op onze website www.ee-exclusives.com voor alle projecten met jacquard geweven stoffen die we in een jaar hebben gerealiseerd.

DSC_6764.psd

Tijdens de Dutch Design Week 2015, die van 17 t/m 25 oktober plaatsvindt in Eindhoven, zijn de stoffen uit onze fabriek onder meer te zien op de Graduationshow van de Design Academy Eindhoven. Vera de Pont toont daar haar afstudeerproject aan alle designliefhebbers.

In samenwerking met EE Exclusives ontwierp zij een geweven stof, waarbij het halffabricaat bijna het eindproduct is. De consument hoeft de knipranden maar te volgen om een jas te krijgen. Hiermee wil ze laten zien dat de vele productiestappen in de modebranche niet nodig zijn.

Daarnaast heeft EE Exclusives meegewerkt aan het product van designduo VANTOT, dat bestaat uit Sam van Gurp en Esther Jongsma. Kijk hier voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van onze jacquard geweven stoffen? Neem regelmatig een kijkje op www.ee-exclusives.com of volg ons via Facebook en Instagram.