Zoeken

EE Labels doet inspiratie op in Paleis ’t Loo

Afgelopen week was EE Labels op bezoek in het mooie Paleis ’t Loo. Hier brachten we een exclusief bezoek aan twee koninklijke ‘must-see’ modetentoonstellingen in Paleis Het Loo over de prachtige Prinses & Mode-icoon van de vorige eeuw: Grace Kelly.Prinses & Stijlcoon Grace Kelly

Dat deze stijl-icoon van de vorige eeuw nog steeds een bron van inspiratie is voor velen, werd duidelijk tijdens het door Fashionweek Nederland georganiseerde business-evenement op het prachtige landgoed van Paleis het Loo.

Paleis 't Loo AFW © Team Peter StigterDe aanwezige leden van het netwerk lieten zich inspireren door Royal Showpieces en Grace Kelly en spraken over het vertalen van trends in mode en design naar het bedrijfsleven. Een van de gastsprekers was Jan Taminiau, ontwerper van de prachtige blauwe jurk van koningin Maxima. Ook modeontwerpster Esther Dorhout Mees en curator en tentoonstellingsmaakster van Royal Showpieces Nicole Uniquole namen deel aan de discussie.

Iedereen deelde de mening van het panel dat er meer kennis en vakmanschap op modegebied in Nederland te vinden is dan men soms wel eens denkt. Bijna alles wat met mode te maken heeft, van ontwerpers tot productie of -partners, is ook in Nederland écht wel te vinden. Als ondernemers in de huidige economie moeten we elkaar steunen en stimuleren.

Kamer in het Paleis Paleiskamer met gala jurken