Zoeken

EE Labels levert luxe verpakkingen op maat

EE Labels levert luxe verpakkingen op maat

Om klanten nog beter te kunnen helpen als “total branding partner” in fashion, retail en design biedt EE Labels ook de mogelijkheid om uw producten en/of merk te upgraden met luxueuze verpakkingen op maat.

Om klanten optimaal te adviseren bij hun branding bieden wij geen standaardproducten, maar mooie verpakkingen op maat. Deze produceren we in een grote diversiteit aan materialen zoals luxe “papers” met verschillende structuren met reliëf- of foliebedrukking maar ook draagzakken van biologische katoen of gerecycled karton/papier. Wij bedenken technische oplossingen om de verpakking vouwbaar te maken om schap- en magazijnruimte te besparen. Zeker voor de winkelier een belangrijk issue.

De verpakkingen worden gemaakt in kleine maar ook grote oplages en met ons internationale netwerk kunnen wij u wereldwijd logistiek ondersteunen.

EE Labels denkt mee in oplossingen en ondersteunt u bij de complete branding van een merk of product. Voor u is het een bijkomend voordeel dat u één aanspreekpunt heeft en wij u compleet kunnen ontzorgen in uw branding.

Lees hier meer informatie over onze verpakkingen.