Zoeken

Fashion Week in Amsterdam

Vrijdagavond was EE Labels aanwezig op de presentatie voor pers & partners van de Mercedes Benz FashionWeek Amsterdam die van 17 t/m 27 januari plaatsvindt.

De presentatie vond plaats in de prachtige Sky lounge van het Double Tree Hilton Hotel waar onze hoofdstad de aankomende 10 dagen de stad het decor zal vormen met shows en activiteiten waarbij het nieuwste en beste op modegebied gepresenteerd gaat worden.

Onderdeel van de presentatie was een kort interview met Mattijs van Bergen van het modemerk MATTIJS. Hij zal op donderdag 23 januari de openings-catwalk-show van de FashionWeek verzorgen en later op die avond de kunst-& modeontwerper AZIZ zijn nieuwste collectie zal tonen. Van Bergen vertelde over zijn internationale ambities en we zijn daarom extra benieuwd naar het mondiale karakter van zijn nieuwste lijn.

Nieuw in de FashionWeek is een ‘mob-flash’-tour waarbij een speciaal team een aantal steden aandoet (o.a. Rotterdam, Utrecht, Den Haag) met een korte impressie van wat er allemaal te wachten staat.

De 10e editie van de FashionWeek zal weer bruisen van ideeën en wij kijken uiteraard vol verwachting mee!