Zoeken

Hema brengt MOAM-collectie met EE Labels

Vanaf 29 september ligt de nieuwe collectie die de Nederlandse ontwerpersgroep MOAM voor Hema heeft ontworpen in de winkels. De labels voor deze collectie zijn gemaakt door EE Labels.

De collectie van Hema heeft drie kernbegrippen: ‘gemakkelijk’, ‘vertrouwd’ en toch ‘vernieuwend’. Het is voor het eerst dat Hema een collectie in het assortiment opneemt dat ontworpen is door zulke jonge ontwerpers.

MOAM is een bureau met jonge designers dat in 2013 opgericht door Martijn Nekoui. Ze zijn gestart vanuit de gedachte dat Nederland veel kennis in huis heeft die overgedragen dient te worden aan een nieuwe generatie. Het is een platform dat jong talent koppelt aan de grote namen uit de Nederlandse industrie. De ontwerpersgroep werkte eerder samen met onder anderen Jan Taminiau, Frans Molenaar, Doutzen Kroes en Vogue.

Het assortiment bestaat onder meer uit modestukken voor de vrouw zoals een colbert met bijpassende pantalon, een gedetailleerde blouse en een groot gebreid vest.

Voor de man heeft MOAM kledingstukken als een wollen trui, een overhemd en een speciaal rookworstenshirt ontworpen. Daarnaast biedt de collectie uniseks items waaronder een bomberjack en een trui.

Vanaf 29 september is de collectie in meer dan tweehonderd filialen door heel Nederland verkrijgbaar, nog even geduld dus.