Zoeken

Modefabriek 2017, EE Labels en partnerships

Een nieuw jaar en dat begint voor de meeste merken met de presentatie van de nieuwe collecties en dus voor de retailers de belangrijke keuzes wat zij zullen gaan inkopen. De Modefabriek is daarvoor ieder jaar weer een belangrijke inspiratiebron.

Het bezoeken van deze Nederlandse vakbeurs is niet zomaar het bekijken van wat er komen gaat. De organisatie biedt méér in de vorm van o.a. gratis trendlezingen en workshops. Bovenal is het echter een samenkomen voor het onderhouden van je netwerk en relaties, want je komt natuurlijk heel mode-minnend Nederland tegen in de wandelpaden.

New brand: Van Holland Design

Daarom is ook EE Labels ieder jaar aanwezig en is het weer goed om te zien hoeveel prachtige modemerken waarmee wij mogen samenwerken zich hier presenteren. Een goede samenwerking is immers een verhaal van elkaar goed aanvoelen, ondersteuning, advisering, ontwerp en natuurlijk productie. Maar ook het inspireren van elkaar, want iedereen streeft naar een eigen gezicht en wil belevingen creëren die bij zijn merk horen om voorop te blijven lopen.

Dat dit al vele jaren een sterk punt is van EE Labels, maakt dat we voor veel merken in de modebranche een (internationale) labelling- & “branding”-partner van betekenis zijn. Het is dan ook telkens weer goed om te constateren dat we op de Modefabriek een mooi aandeel hebben van merken die zich aan ons verbinden maar dat er ook steeds meer jonge start-ups, frisse en innovatieve merken zich bij ons aansluiten.

Want of je nu begint of al gevestigd bent, je wilt sterk met jouw merk voor de dag komen en blijven vernieuwen. En daar heb je ook de juiste partners voor nodig.

Het is mooi om te zien dat het afgelopen kwartaal de verkopen in de kledingbranche flink zijn toegenomen en met zo veel nieuwe inspiratie en mooie mode is dat de perfecte opsteker voor de aankomende seizoenen.

Wij hopen alvast dat iedereen een fantastisch verkoopjaar gaat krijgen!

EE Labels | Marco Drijver

[nggallery id=109 template=dop-wall-grid-gallery]