Zoeken

Samenwerking uitgelicht: L.A.P. Atelier

L.A.P. Atelier is recent gestart als verantwoord designermerk. In het atelier, waar Liefde Aandacht en Progressie de kernwoorden zijn, werken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze hergebruiken A-keuze materiaal reststoffen van gordijnen en maken er nieuwe, waardevolle producten van.

De restgordijnstoffen komen van A House of Happiness; een toonaangevend, kleurrijk en Hollands gordijnenmerk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. A House of Happiness is al jaren klant van EE Labels.

L.A.P. Atelier is een samenwerking tussen Fier en A House of Happiness.  L.A.P.  wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkelagenda waarin bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken, een visie waar wij als leverancier van de geweven labels  volledig achter staan.

Er worden 3 producten gemaakt door L.A.P. atelier en in de webshop verkocht: Happy bottles, DIY pakketten en Re-Covers. Voor meer informatie:  www.lapatelier.nl 

De labels aan alle producten zijn geproduceerd door EE Labels. Een mooie samenwerking tussen twee duurzame ondernemingen. “We hebben EE Labels gekozen omdat zij voorop lopen in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aspecten die wij ook hoog in het vaandel hebben staan.”

De samenwerking tussen onze designer en EE Labels is soepel verlopen. “Ons Label is ontworpen door Lisanne Koster. De kleuren zijn specifiek zo gekozen: Oranje staat voor A House of Happiness, Blauw is de kleur van Fier en Groen staat voor duurzaamheid. Door de goede communicatie met EE Labels en de vlotte levering hebben we al heel wat producten gemaakt.”