Zoeken

Slimme bureaustoelen bij EE Labels voor een actieve werkhouding

Afgelopen zomer is het kantoor van EE Labels flink verbouwd. Nieuwe kleuren op de muur, logische indeling, andere bureaus en “last but not least”, nieuwe ergonomische bureaustoelen. Ook een juiste zithouding is immers zeer belangrijk voor een actief werkklimaat.

Wat is daar nu zo bijzonder aan vraagt u zich af? Dat is het feit dat het slimme bureaustoelen zijn van BMA Ergonomics, EE labels heeft hier als innovatiepartner aan meegewerkt. Met behulp van een slim label analyseert de stoel namelijk het zitgedrag van de gebruiker en adviseert m.b.v. een app over een actievere werkhouding.

Enkele USP’s van deze slimme bureaustoel:

  • De Axia Smart Active geeft directe feedback d.m.v. een trilsignaal van het zitkussen en de persoonlijke App.
  • De bureaustoel maakt je bewust van je zitgedrag.
  • Deze bureaustoel loodst je actiever de werkdag door.

Axia Smart Active, wat is dit?

De Axia Smart Active is een ergonomische Axia 2.0 bureaustoel die ervoor zorgt dat je optimaal zit. Maar deze stoel is nog veel meer. Het is een compleet innovatief zitsysteem waarin alle kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. In de stoel is namelijk ook de Smart Active technologie ingebouwd. Die geeft een trilsignaal als het tijd is om even uit je stoel te komen.

Smart Technologie

Alle ergonomische bureaustoelen uit de 2.0 serie kunnen worden uitgerust met de innovatieve, gepatenteerde Smart Technologie. Dit systeem is gericht op het ontwikkelen van een actieve werkstijl via directe feedback op je zitgedrag. Het label waarin de technologie zit, is door BMA en EE Labels samen ontwikkeld.

De Axia Smart Active App in combinatie met het label

Elke gebruiker is uniek. En daar past een unieke Axia Smart Active bureaustoel bij. Daarom geeft de bijbehorende ‘Axia Smart Active App’ advies op maat over het verbeteren van je werkstijl. Je hoeft alleen de gratis app op je smartphone te installeren en deze te koppelen aan het unieke signaal van jouw stoel, dat in het label is ingeweven.