Zoeken

Stof van EE Labels in de prijzen op Antwerpse Fashionshow

Eén van de creaties van Devon met de Hollywoodstof

Een lange tijd is hij bezig geweest met zijn creaties voor de afstudeer Fashion show aan de Royal Academy of fine arts in Antwerpen. Ontwerper in opleiding Devon Halfnight Leflufy creëerde met stoffen van EE Labels een prachtige collectie die hij showde aan het aanwezige publiek in Antwerpen.

De vierdejaars masterstudent aan de koninklijke academie, die al bijna 350 jaar bestaat en dit jaar 50 jaar een modeafdeling heeft, wist met zijn prachtige creaties de handen van het aanwezig publiek op elkaar te krijgen.

En ook de jury kon zijn creaties wel waarderen, hij wist de internationale jury award in de wacht te slepen en werd tweede van zijn jaar met zijn creaties. De creatie met de Hollywoodstof die door EE Labels werd geweven is zo goed ontvangen dat er zelfs winkels in de grote wereldsteden zijn die het willen gaan verkopen.

Zie die prachtige cape van Devon

Toen Devon stage liep bij Joost Jansen, die assistent designer is bij Walter van Beijrendonck werd hij gewezen op EE Labels. De ontwerpers waren onder de indruk van de creaties van EE Labels en zo kwam de jonge Canadees in contact met Marc Evers en later met het creatieve team Frits en Roel.

Door intensief contact gedurende het traject is er een tweetal mooie stoffen uitgekomen waarmee Devon uiteindelijk creaties kon maken waarmee hij op de catwalk heeft kunnen schitteren tijdens de fashioshow van 14 juni jongstleden.

Op een afbeelding gaf Devon door wat hij in gedachten had en op lappen van 50cm bij 100cm werden de creaties daarna geweven door EE Labels.Het begon met de ontwerpen waarbij kleuren gezocht werder die Leflufy graag in zijn creaties wilde verwerken.

Zie hier nog enkele afbeeldingen van de Fashion Show waar de creaties van Devon op de catwalk geshowd worden (klik op de afbeelding voor een grotere weergave):

Het jasje van de andere geweven stof
De creatie met Hollywoodstof
De Hollywoodstof waarmee de creatie werd gemaakt