Zoeken

De tweede carrière van: Erna Heymans, accountmanager en piloot

Wat is een bedrijf zonder haar personeel? Daarom laten wij u graag kennis maken met enkele van onze personeelsleden. Niet met hun dagelijkse werkzaamheden, maar juist door het uitlichten van een (bijzondere) hobby.

Onze Belgische accountmanager en RFID-consulente Erna Heymans maakt volgend jaar alweer 20 jaar deel uit van onze organisatie. Zij woont met haar man in België en samen hebben zij één dochter. Naast haar werk, waar zij zich onder meer gespecialiseerd heeft in RFID technologie, heeft Erna een bijzondere hobby. Zij is namelijk piloot, waarmee zij een lang gekoesterde wens in vervulling liet gaan.

‘Met je hoofd in de wolken, maar toch alles onder controle’, met dat gevoel zit Erna in haar vlieger, zoals ze dat in België noemen. Als 18-jarige puber wilde Erna al piloot worden, maar ze kreeg geen toestemming van haar ouders.

Ze ging iets anders studeren, maar 27 jaar later heeft ze haar droom alsnog laten uitkomen.”Het heeft mij nooit losgelaten en op mijn 45ste heb ik mij ingeschreven in een vliegclub. Ondertussen rond ik mijn instrument rating af. Een behoorlijke prestatie, al zeg ik het zelf!”

Erna staat altijd open voor verandering en vernieuwing. En zo zijn er verschillende factoren te vinden die haar werk bij EE Labels en haar hobby verbinden. Als piloot kent ze haar toestel van onder tot boven, van motor tot avionics. Mede door haar affiniteit met deze technische vaardigheden werd Erna onze RFID consulent. Iets wat zij ook met passie doet.

Met collega Marco Drijver