Zoeken

Heritage

Het is 1900 als Willem van Engelen en Peter Evers in Heeze samen een bandweverij beginnen. Het is het tijdperk van de industriële revolutie. Philips en DAF gaan in die periode van start en de sigaren- en textielindustrie bloeien.

Textielindustrie

Aanvankelijk produceren we dan ook lintjes voor sigarenkistjes. Later komen daar producten zoals breikatoen, veters en etiketten bij. Onze producten werden over de hele wereld verkocht. In de hoogtijdagen werkten er 400 mensen met een eigen bedrijfsschool en voetbalteam.

Hofleverancier

In de 50-60er jaren gaat het bergafwaarts met de textielindustrie in Nederland. Door tijdig de bakens te verzetten weten we te overleven en worden we met trots hofleverancier bij het 100-jarig bestaan. Continue productinnovatie is een must om te overleven.

Continu verbeteren met STeP by OEKOTEX

EE Labels staat in sterke verbinding met haar omgeving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is vanzelfsprekend voor ons. MVO is bovendien geen punt wat we bereiken, maar een proces: wij streven naar continue verbetering op dit vlak. Als eerste labelproducent van Europa behaalde EE Labels het SteP-certificaat van OEKOTEX. Klik hier voor meer uitleg over het STeP-certificaat.

EE Label Factory

EE Label Factory is een voorbeeld van ons continue verbeteren. Een combinatie van kwaliteit, technologie en snelheid heeft geleid tot onze webshop. Hierop kun je geweven labels bestellen met een super snelle levertijd, namelijk 7 werkdagen. Neem hier een kijkje.

Product assortiment

Een product vraagt om de juiste verpakking en branding: labels en hangtags met de juiste uitstraling bij het merk. EE Labels heeft een grote voorraad verschillende materialen én kennis op het gebied van branding. Al sinds 1900 werken wij voor en met merken. Samen komen we tot de beste oplossingen voor de branding van uw product. Bekijk onze producten >