Zoeken

Heritage

Het is 1900 als Willem van Engelen en Peter Evers in Heeze samen een bandweverij beginnen. Het is het tijdperk van de industriële revolutie. Philips en DAF gaan in die periode van start en de sigaren- en textielindustrie bloeien.

Textielindustrie

Aanvankelijk produceren we dan ook lintjes voor sigarenkistjes. Later komen daar producten zoals breikatoen, veters en etiketten bij. Onze producten werden over de hele wereld verkocht. In de hoogtijdagen werkten er 400 mensen met een eigen bedrijfsschool en voetbalteam.

Hofleverancier

In de 50-60er jaren gaat het bergafwaarts met de textielindustrie in Nederland. Door tijdig de bakens te verzetten weten we te overleven en worden we met trots hofleverancier bij het 100-jarig bestaan. Continue productinnovatie is een must om te overleven.

EE Label Factory

New kid in town EE Label Factory is hier een voorbeeld van. Een combinatie van kwaliteit, technologie en snelheid heeft geleid tot onze webshop. Hierop kun je geweven labels bestellen met een super snelle levertijd, namelijk 7 werkdagen. Neem hier een kijkje.