Zoeken

Slimme Labels

Merkbeleving krijgt een nieuwe dimensie met Magic Labels. Met Magic Labels geeft u uw klanten online toegang tot uw merk en producten, door middel van bijvoorbeeld QR-codes, augmented reality, NFC  en RFID in uw labels.

‘Connect’ met uw klant

Magic Labels van EE Labels versterken de band tussen u en uw klanten. Met deze speciale labels laat u uw klant eenvoudig binnentreden in uw online platform. U kunt ze bijvoorbeeld het productieproces laten zien, of linken naar de modeshow waar het kledingstuk in getoond is. Of wat dacht u van stylingadvies, over hoe het product te combineren? Op deze wijze zorgt u ervoor dat de klant langer met uw merk in aanraking blijft.

Wilt u:

  • De dialoog met uw klanten aangaan via Social Media?
  • Uw klanten direct toegang geven tot uw webshop, virtuele paskamer of actuele voorraad?
  • Met één klik productregistratie en klantregistraties genereren?
  • Uitgebreide onderhouds- en veiligheidsinstructies tonen?

 

Uniek product vraagt om uniek label!

Waarde creëren is het sleutelwoord.

Forvert is een mooi voorbeeld van “constant change with a strong and unique handwriting”. Logisch dat deze klant kiest voor Magic Labels. Elk kledingstuk wordt voorzien van een label met een uniek ingeweven nummer.

De mogelijkheden van magische labels zijn oneindig. Magic Labels maken en vergroten de impact en beleving van uw merk, zowel op de winkelvloer als online.

Bijzondere merken worden nog specialer met slimme labels.

Bekijk in onderstaande video de mogelijkheden van magische labels. Hier ziet u bijvoorbeeld de connectie van de QRcode in een kledingstuk, welke linkt naar meer achtergrondinformatie over het product en het merk wat het kledingstuk geproduceerd heeft.

 

Offerte aanvragen