Zoeken

Merkbeleving met het perfecte label

Onze labels en etiketten dragen bij aan het succes van úw merk. Door gebruik te maken van de juiste materialen en vormgeving maken wij het perfecte label dat past bij het karakter van uw merk.

EE Labels voegt merkbeleving toe aan uw labels, door onder andere:

Het Materiaalgebruik – Wij gebruiken materialen met extra belevingswaarde zoals bijvoorbeeld de New Life garens en biologische katoen maar ook zijde garens verwerken wij in het perfecte label.

De Zintuiglijke ervaring – Wij maken gebruik maken van de sensorische eigenschappen die we aan een label kunnen toevoegen. Denk hierbij aan aaibaarheid, uitstraling (luxe of juist stoer?), lichtgevendheid of geur.

De Vormgeving – De weverij en drukkerij bieden oneindig veel mogelijkheden voor vormgevers om concepten te vertalen naar speciale stoffen op verschillende kleine en grote formaten.

De Verbinding en Interactie – Extra beleving, informatie en functies door RFID (elektronische sensoren), QR codes, NFC en /of augmented reality toe te voegen aan het label.

Uw Merkbescherming – Wij kunnen unieke codes inweven of drukken, microparts in garens toevoegen of RFID integreren

Extra functionaliteiten  – Er zijn vele extra oplossingen mogelijk voor producten, productie, identificatie, instructies en verpakking. Denk hierbij aan linten, lussen, tags, clips etc.

Personalisatie – Het is ook mogelijk om labels en stoffen tot in detail te personaliseren. Wij produceren dan beeld, tekst en stijl volledig naar uw wens.

Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde labels of stoffen in kleine oplages te bestelllen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!