Zoeken

Labels voor de Sport, Gezondheid & Welzijn branche

Kwaliteit van leven. Daar draait het om binnen de sport- en gezondheidsbranche. Preventie maar ook het verbeteren van leefomstandigheden. EE Labels draagt bij aan uw missie door onze op maat geproduceerde oplossingen. Wij denken graag met u mee over hoe een sportproduct toch ook de juiste uitstraling kan hebben met labels.

Wij ontwikkelen labels, hangtags, geweven band en emblemen voor o.a.:

    • Sportkleding en sportschoenen
    • Linnengoed
    • Medische en orthopedische artikelen
Graag werken wij met u samen om een uniek product te creëren. Waarbij we functionaliteit niet uit het oog verliezen.

Zie hier meer voorbeelden van onze producten.

Succes voor sterke merken

Succesfactoren in deze sector zijn innovatie, een sterke klantrelatie, betrouwbare producten en transparantie. Merkbeleving en merkrelatie nemen binnen Sport, Gezondheid & Welzijn een steeds belangrijkere rol in. EE Labels wil u hierbij graag ondersteunen. Wij laat uw klanten uw merk beleven door:

  • Creatieve designmogelijkheden voor producten en merkidentiteit;
  • Slimme elektronica, zoals RFID voor betaling, logistiek en beveiliging;
  • Mobiele internetverbinding naar webshops, social media en service Apps;
  • Extra informatie voor klanten over gebruiksaanwijzing, reiniging, onderhoud en veiligheid via QR-code, Apps, augmented reality en locatiegegevens.

Lees meer over merkbeleving

MVO

Er worden toenemende eisen gelegd op het gebied van duurzaamheid en MVO in de Sport, Gezondheid & Welzijn branche. Een goede ontwikkeling. Want EE Labels heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Dit komt terug in onze manier van produceren en het materiaalgebruik. Lees meer over MVO bij EE Labels.

Offerte aanvragen