Zoeken

Markten

De labels van EE Labels zijn op meerdere markten en op talloze manier te gebruiken. Niet alleen in een kledingstuk zit een merklabel. ook in de meubelbranche, op sportartikelen en in de auto-industrie zijn labels niet weg te denken.

  • Wilt u uw klanten informeren of instrueren met uw label?
  • Draagt uw label of etiket bij aan de merkbeleving?
  • Moet uw label voorzien zijn van een QR code of augmented reality?

Mode & Retail

Onze labels zijn binnen verschillende markten op de meest uiteenlopende manieren te gebruiken. Binnen Mode & Retail vinden onze opdrachtgevers het belangrijk dat alles bijdraagt aan een sterke merkbeleving.

Maar de retailbranche is meer dan emotie. Bijvoorbeeld de bedrijfsvoering kent uitdagingen in logistiek, voorraadbeheer en beveiliging.

Bekijk onze labels voor mode en retail >

Industrie & Automotive

Met Industrie & Automotive laten we ons van onze 2D kant zien. QR codes en Data Matrix zijn hier sprekende voorbeelden van. Deze magische labels brengen verdere automatisering in het productieproces en logistiek.

En de maker van elk onderdeel of component kan gemakkelijk herleid worden.

Bekijk onze labels voor industrie en automotive >

Lifestyle & Design

Bij de markt Lifestyle & Design speelt u met uw producten in op gevoel, het welzijn en de manier van leven van uw klant. EE Labels heeft een groeiend aantal slimme en interactieve oplossingen.

Met labels, hangtags, band en etiketten hebben wij prachtige voorbeeld voor interieur en exterieur.

Bekijk onze labels voor lifestyle en design>

Sport, Gezondheid & Welzijn

In Sport, Gezondheid & Welzijn draait het om innovatie en betrouwbare producten. Maar ook duurzaamheid en MVO spelen een grote rol.

EE Labels heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Onze manier van produceren en materiaalgebruik sluiten hier op aan.

Bekijk onze label voor sport, gezondheid en welzijn >

Direct contact opnemen met EE Labels?

Heeft u na het lezen van de mogelijkheden nog vragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over op welke manier EE Labels u kan helpen? Ons team van specialisten staat u graag te woord.

Bel op: 040 – 224 1144

Mail: info@eelabels.com

Neem contact op