Zoeken

Blankets for Blankets door Masha Reva

29 NOVEMBER, 3:28 PM, KYIV, UKRAINE

WEEEF is de online galerij van EE.  In samenwerking met ontwerpers en artiesten ontwikkelen we geweven kunst.
“Door onze persoonlijke connectie met Masha realiseerden we ons dat we iets konden doen, voor haar en de mensen om Masha heen.” aldus Joost Jansen, creatief directeur WEEEF, over de samenwerking met Masha Reva.

November 2021, kunstenares Masha Reva creëert werk in haar atelier in thuisstad Kyiv, dat vertaalt zal worden in geweven kunst voor online kunstgalerij WEEEF. Zoveel is veranderd sindsdien.

Jansen: “We begonnen onze samenwerking met de fantastische persoon en kunstenares Masha Reva voor wie ze is en het fantastische werk dat ze maakt. Ze verdient de wereld, niet deze oorlog. ”

Masha moest haar huis en atelier in Kyiv achterlaten. Zij en haar familie zijn nu in een veiliger gebied van Oekraïne. Om hen, en andere vluchtelingen te steunen, lanceert WEEEF een gelimiteerde editie van haar kunstwerk “29 NOVEMBER, 3:28 PM, KYIV, UKRAINE”.

Pre-order de gelimiteerde oplage alleen dit weekend van vrijdag 8 april 17:00 tot maandag 11 april 11:00 via weeef.shop. De opbrengst wordt verdeeld tussen Masha Reva en dekens voor vluchtelingen via Het Rode Kruis.

Koop hier