Zoeken

De bouw van onze nieuwe fabriek in Turkije

Osman Gümüşsoy bouwt zijn vaders toekomstdroom verder uit. Een inspirerend verhaal over hoop en vertrouwen in de toekomst, ondanks deze gekke tijden. 

Aslan Gümüşsoy – oud-wever bij EE Labels / Van Engelen & Evers BV in Heeze – besloot terug te verhuizen naar zijn thuisland Turkije om samen met Marc Evers een grote droom te realiseren in 2005: het starten van zijn eigen fabriek.

In de prachtige regio Cappadocia (ook wel bekend van de toeristische luchtballonen plaatjes) startte Aslan Gümüşsoy samen met zijn eerdere baas Marc Evers een nieuwe, lokale weverij: voor producten van hoge kwaliteit met een perfecte meertalige klantenservice.

Aslans zoon en inmiddels 2e generatie in het bedrijf, Osman Gümüşsoy, verhuisde 7 jaar geleden naar Turkije om zijn vader te ondersteunen.
Hij wist het bedrijf de afgelopen jaren duurzaam te laten groeien. Nu is het bedrijf toe aan de volgende stap en vertelt Osman trots over de bouw van hun nieuwe fabriek. Op een praktische locatie, direct naast het vliegveld.

Zo kunnen zowel de geweven labels en hangtags, als Osman zelf, makkelijk reizen naar klanten, Istanbul of terug naar het Brabantse Geldrop, waar het grote avontuur begon.

Het succes van de tweede generatie

Osman werd in 1991 geboren in Geldrop, als jongste zoon in een gezin van 3. Met zijn diploma van het Strabrecht College op zak studeerde hij verder aan het ROC, de richting ondernemer detailhandel en vestigingsmanager. Zijn eerste baan was in Nederland, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Osman was er na 1,5 jaar werken uit: ook hij wilde naar Turkije.

Hij liep eerst een tijdje mee met de Nederlandse vestiging van EE Labels. Met die kennis en ervaring op zak vertrok hij naar Turkije,waar hij op 23-jarige leeftijd de commerciële leiding op zich nam.

Mét succes, wat blijkt uit deze mooie stap: de bouw van een nieuwe fabriek.

De fabriek wordt gerealiseerd in 2021. Een symbool van hoop en vertrouwen in de toekomst in deze gekke tijden. Voor de pioniers en voor de doorzetters. Op nieuwe plannen.

Op de toekomst!

Mis niets en volg ons op LinkedIn of Instagram.