Zoeken

Carnavalsemblemen voor Carnaval 2020

Het lijkt nog een tijd weg, maar komt steeds dichterbij: carnaval! Op de 11e van de 11e is officieel het carnavalsseizoen weer van start gegaan. Inmiddels dus de hoogste tijd dus om jouw eigen carnavalsemblemen te bestellen.

Je eigen unieke carnavalsembleem: vanaf 100 stuks!

Prijzen van €0,76 tot €4,63 / stuk
Zit je bij een carnavalsvereniging, is je broer dit jaar prins of heb je een dispuut? Dan is het toch te leuk om je eigen Carnavalsemblemen te bestellen. Stuur ons je logo of idee en wij maken een ontwerp voor je. Of lever zelf een ontwerp aan, kies je kleuren en wij produceren het snel, dankzij onze eigen fabriek in Nederland kunnen we snel leveren! Mail je aanvraag en je ontvangt snel een prijs en levertijd voor jouw emblemen: info@eelabels.nl

Dankzij een fabriek in huis, kunnen wij je verzekeren van een betrouwbare en snelle levertijd! Benieuwd naar onze fabriek? Bekijk dan dit vrolijke filmpje:

Onze emblemen in vermaakmobiel Van Tilburg

Vorig jaar trok de vermaakmobiel van Van Tilburg erop uit, om klanten te verrassen met hun eigen “Van Tilburg Past ‘Oe” carnavalsembleem.

Bekijk het leuke filmpje hier en kom vast in de stemming:

Inspiratie nodig voor een leuk ontwerp carnavalsemblemen?

Bekijk dan de website: www.carnavalslintje.be

Hier vind je een archief met alle carnavalslintjes die ons zusterbedrijf Nominette voor carnavalsprinsen maakt, al sinds 1954 ! Al bijna 70 jaar.

Een mooie traditie, die zich steeds meer richting Nederland verspreid en dan natuurlijk met name Den Bosch. Volgens de eeuwenoude traditie worden ze in de meeste gevallen op de kiel of kleding genaaid.
Carnavalsemblemen voor Carnaval 2020

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief