Zoeken

Lancering design service voor al je branding items

Het EE Labels design team breidt uit. Nog meer inspiratie én ontwerpen voor de branding van jouw merk. Start je een eigen merk of staat er een rebranding op de planning? Ons designteam gaat voor je aan de slag. Want naast onze eigen collectie met labels, hangtags en verpakkingen in verschillende stijlen maken we ook design voorstellen op maat voor jouw merk.

Element collection EE Labels

Logolabels, verpakkingen en hangtags ontwerpen

Nieuwe designers én mogelijkheden voor de labels, verpakkingen en hangtags van jouw merk.
Toe aan een nieuwe uitstraling? Op zoek naar duurzame materialen? Of gewoon een frisse blink op alle branding van jouw merk? Ons team van specialisten helpt je graag.

Rebranding: een nieuwe uitstraling voor je merk

Trends veranderen van rechte hoeken naar rond of juist andersom, subtiele logo’s en kaartjes of juist BOLD en aanwezig. Logisch dus dat ook jouw labels en hangtags eens in de zoveel tijd om een kleine aanpassing vragen. Met onze collecties geven we jaarlijks nieuwe ideeën. Maar speciaal voor jouw merk bieden we onze designservice aan. Afhankelijk van de wensen en de grootte van het project maken we een passend voorstel.

Een eigen merk starten

Als je een eigen merk start komt hier veel bij kijken. Over de bedrijfsnaam en het logo heb je vaak al een idee. Maar wat is de beste manier om deze te communiceren? Vaak zijn labels, hangtags en verpakkingen de belangrijkste branding items. De beste keuze qua materiaal voor je labels en hangtags, hangt af van jouw wensen op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en prijs.
Maak een afspraak om de wensen te bespreken en wij zorgen voor een voorstel.

Aanpassing van logo en of trimmings

Ook voor een kleine aanpassing van je logo of trimmings denken we graag met je mee. Soms kan een kleine aanpassing een groot verschil maken om jouw label of hangtags nét moderner, mooier of betaalbaarder te maken. Mail jouw vraag naar info@eelabels.nl en we maken een voorstel.