Zoeken

Snelle levertijd labels en hangtags ondanks het coronavirus

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Bedrijven wachten soms tevergeefs op hun bestelling. Met eigen fabrieken in Nederland en Turkije ondervindt de levering van labels geen enkel probleem door het coronavirus. Zowel voor geweven labels, gedrukte labels als hangtags zijn de levertijden conform onze standaard.

Bekijk onze producten
Online bestellen? Dit kan via EE Label Factory

Leveringen op tijd dankzij Europese productie in eigen fabrieken

In verband met mogelijke leverproblemen vanuit China komen verschillende aanvragen bij ons binnen voor labels en hangtags, geleverd én geproduceerd vanuit Europa. Labels zijn een essentieel onderdeel van je product, zodra je op labels moet wachten kan je productie stilvallen.

Wegens eigen productie locaties in Nederland en Turkije ondervindt EE Labels geen problemen als gevolg van het corona virus. Zowel voor geweven labels, druk labels als garanderen we een betrouwbare leverdatum.

Ook labels of hangtags bestellen uit Europa?
Neem contact op via mail. Je kunt ook online bestellen via EE Label Factory.

Snel labels of hangtags nodig?

Problemen met een levering vanuit China of juist een spoed order gekregen als gevolg van het coronavirus? Als je extra snel labels of hangtags nodig hebt kijk je op: www.eelabelfactory.nl

Deze online bestellingen worden binnen 7 werkdagen verzonden!

Ook labels of hangtags bestellen uit Europa?

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via EE Label Factory kun je online bestellen