Zoeken

3D Geweven jas voor gezondheidszorg

In tijden van corona crisis blijkt hoe afhankelijk we zijn van het Verre Oosten. Zelfs voor basis benodigdheden als verband en infectiemiddel in de zorg.

Wij tonen aan dat die afhankelijkheid helemaal niet nodig is. Wij zijn hofleverancier en al sinds 1900 producent van geweven en gedrukte labels voor bekende merken in de mode- interieur, automotive en gezondheidsindustrie.

Daarvoor lieten we speciale machines ontwikkelen die ultra-high-definition weaving mogelijk maken, sindsdien maken wij ook jacquardstoffen. De jacquardmachines bieden veel nieuwe mogelijkheden, met als laatste ontwikkeling een 3D geweven jas.

Een 3D geweven jas

De vorm van de jas zit meteen in de stof door middel van een dubbelweefsel. Doordat je de jas binnenstebuiten trekt zijn naden automatisch afgewerkt. Het grote voordeel van deze jas: er is geen confectie voor nodig. Rechtstreeks van de machine wordt de rol stof uitgelaserd en kan deze meteen gedragen worden.

Noodoplossing tijdens corona crisis

In deze tijd van de corona crisis kan er dus snel een noodoplossing voor het gebrek aan beschermende kleding ontwikkeld worden. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar partners. Voor de toekomst willen wij verder gaan met het ontwikkelen en produceren van oplossingen waardoor lokaal leveren mogelijk is.

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief