Zoeken

Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding? Wat is er nieuw op de markt qua technologische ontwikkelingen voor labels en hoe maak ik mijn labels zo duurzaam mogelijk? In de nieuwe collectie van EE Labels ontdek je de laatste trends en innovaties op het gebied van labeling.

Ontdek de nieuwe collectie

Duurzame labels

Duurzaam ondernemen is belangrijk en noodzakelijk. Voor de samenstelling van je product kijk je misschien al naar duurzame opties, maar ook je branding mag daarbij niet vergeten worden.
Kies daarom voor labels van gerecycled garen of ga voor labels van biologisch katoen.
Bekijk de collectie voor meer inspiratie voor duurzame labels!

Product paspoort

De consument heeft behoefte aan transparantie en wil graag weten wat de exacte samenstelling, herkomst en productiemethode is van je product. Verwijs je klant eenvoudig door naar het paspoort van jouw product door een QR-label toe te voegen. Dit label verwijst middels het scannen van een QR-code naar je webpagina met daarop alle informatie over je product. Zo geef je je klant gemakkelijk alle informatie over de productieketen. Bekijk de nieuwe collectie om inspiratie op te doen voor verschillende types labels met QR-code.

Vraag nu gratis trendkaarten aan!

De nieuwste labels met neon-, glow in the dark-, iriserend- of bio-katoen garen, die wil je zelf zien en voelen. EE Labels ontwikkelde trendkaarten met geselecteerde kleuren, materialen en verwerkingen, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen.