Zoeken

Responsibility Rapport 2023

Het E&E responsibility rapport van 2023 is beschikbaar! Wat is er gebeurd qua duurzaamheid? Op sociaal gebied? Welke stappen zet E&E op het gebied van energiebesparing, duurzaam produceren en materiaalkeuzes? Lees alles over onze prestatie in het responsibility rapport.

Download responsibility rapport 2023

Sociaal ondernemen

Al vanaf de oprichting van ons bedrijf heeft EE Labels een grote betrokkenheid met ons dorp, Heeze. Zo schonk E&E het eerste voetbalveld aan de lokale vereniging, nog steeds zijn we trouwe sponsor van vele lokale sportclubs. Sinds 2000 is E&E vriend van Design Academy Eindhoven.
Naast de sociale kant moeten ook meetbare doelen gehaald worden, elk half jaar komt Oekotex voor een audit – om te kijken of continue verbetering plaatsvindt voor behoud van ons STeP-(sustainable textile production) certificaat.

Duurzaam produceren

E&E is de meest duurzame producent van labels, hangtags en verpakkingen – het hoogste level in het STeP-by Oekotex certificaat onderschrijft dit.
Op elk gebied kiezen wij voor de meest duurzame oplossing, dit gaat van het adviseren van onze klanten tot aanpassingen van en in ons gebouw.
Het grootste deel van onze materiaalinkoop is gerecycled, daarnaast zijn we een van de enige labelproducenten van 100% biologisch katoenen geweven labels. Ontdek snel meer van onze duurzame trimmings >

Future-proof plannen voor de volgende generaties

In het responsibility rapport kijken we niet alleen terug op onze prestaties. Ook staan hier nieuwe doelen voor de toekomst in!
Onze ambities op het gebied van nieuwe producten, 3D weven, product paspoorten en circulaire business modellen. E&E kijkt hiermee vol vertrouwen uit naar de toekomst.