Zoeken

Custom mondkapjes met logo

Begin maart, tijdens de uitbraak van het Corona virus hebben EE Labels, Fashion Tech Farm en de Technische Universiteit Eindhoven hun krachten gebundeld bij het ontwikkelen én testen van mondkapjes.

Inmiddels zijn de mondkapjes verder ontwikkeld en worden onze mondkapjes door verschillende bedrijven en instituten gedragen met eigen logo, Universiteit Maastricht bestelde mondkapjes voor alle studenten en medewerkers.

 

Ook een mondkapje met eigen logo bestellen? Neem contact met ons op!

 

Testfaciliteit mondkapjes op TU/e

Op de TU/e is in het Darcy lab testapparatuur gebouwd waarmee de effectiviteit van mondkapjes wetenschappelijk kan worden vastgesteld. Bij deze testmethode kijken we niet alleen naar de hoeveelheid deeltjes die wordt tegengehouden, de zogenaamde filtering van aerosolen, maar ook naar het draagcomfort van de mondmaskers. Een andere eigenschap moet ook zijn dat het mondkapje prettig ademt, zodat het langdurig kan worden gedragen.

Dutch Design mondkapjes: gradient

De Dutch Design Week 2020 gaat fysiek niet door, maar via de social media van Fashion Tech kun je toch een kijkje nemen. Hier presenteren wij ons GRADIENT PRO mondkapje. Directeur Marc Evers werd geïnspireerd door de kleurrijke dahlia’s uit de pluktuin van zijn vrouw. Zie hieronder het resultaat.

Onze mondkapjes zijn te bestellen per stuk of in sets van 3 op de de website van Nominette.

Mondkapjes bestellen