Zoeken

Trends en inspiratie tijdens het Retail&Brands festival

NFC, duurzaamheid en transparantie in de mode-industrie zijn hot topics

EE Labels liet zich tijdens het Retail&Brands festival inspireren door lezingen van klanten en andere Nederlandse retailmerken. Wat gebeurt er op dit moment in retailland?

Met alle technologische ontwikkelingen en snelheid die dit met zich meebrengt,  zijn klanten veeleisender dan ooit. Het hoogste service niveau op de werkvloer is daarom heel belangrijk. Wat je ziet is dat sommige winkels zelfs werken met gastheren en -vrouwen, in plaats van verkopers.

Bij EE willen we het onze klanten, de retailmerken, óók zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze nieuwe webshop www.eelabelfactory.nl is één van die services.  Kleine aantallen geweven kledinglabels kun je nu eenvoudig online bestellen en dat met een levertijd van slechts 7 werkdagen!

Ook transparantie in de mode-industrie stond tijdens het Retail&Brands festival hoog op de agenda. Verschillende merken vertelden het volledige verhaal achter hun product; waar de producten zijn geproduceerd, door wie, wanneer en wat de marges zijn op de winkelverkoop. Dit alles kan worden vermeld op bijvoorbeeld een website, maar is het geen leuk idee om een deel van je verhaal te vertellen op je hangtag; of integreer NFC- technologie in je brandlabel en blijf in contact met je klant. De consument kan het label scannen met een mobiele telefoon en zo kun jij als merk de beleving compleet maken.

EE Labels is klaar voor een leukere, makkelijkere, snellere, meer persoonlijke én eerlijkere wereld.

Ben je benieuwd of jouw merk qua branding klaar is voor de toekomst? Neem contact op, we inspireren je graag!