Zoeken

Wereldwijde labelservice met productie en voorraad: nieuwe webshop!

Altijd een uniforme uitstraling van je labels, ongeacht je productielocatie? Speciaal voor grote merken bestaat de EE Labelservice. Hiermee garandeert EE Labels een uniforme kwaliteit en uitstraling van uw labels en hangtags. Na het ontwikkelen van je branding bepalen we samen de voorraad wereldwijd op verschillende locaties, die in kleine aantallen door vendors wordt afgenomen. EE Labels verzorgt de distributie en facturering waardoor u als merk een uniforme uitstraling heeft zónder zorgen. Snelle en betrouwbare levering is gegarandeerd dankzij eigen productie en bewezen partnerships.

Gratis demo labelservice

 Labelservice EE Labels

Local for local productie en voorraad

De voorraad- en productielocaties van EE Labelservice bevinden zich naast onze eigen fabrieken in Nederland en Turkije in de grote productieregio’s: India, Hong Kong, China, Vietnam en Bangladesh. Op deze plekken worden uw labels, hangtags en verpakkingen geproduceerd en verstuurd. Zo worden uw fabrieken vanuit de dichtstbijzijnde locatie bediend. Wel zo duurzaam om labels niet op en neer te versturen. EE Labels zorgt voor de distributie en facturering. Een uniforme, professionele uitstraling voor uw merk zónder zorgen.

Nieuwe webshop voor 24/7 inzicht

Met onze 24/7 B2B webshop bent u constant op de hoogte van de actuele voorraad en de aanvragen van uw vendors. Het EE Labels hoofdkantoor is bereikbaar voor vragen over voorraad, design en nieuwe ontwikkelingen. Voor vendors is per voorraadlocatie is de klantenservice in de lokale taal te bereiken. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar voor ondersteuning en vragen over zendingen en facturen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw merk

De Labelservice is beschikbaar voor merken vanaf 100.000 labels per seizoen. Benieuwd naar de voordelen die dit oplevert voor jouw merk? Boek een gratis demo of mail voor meer info naar info@eelabels.nl.

Labelservice EE Labels