Zoeken

Vooruitblik 2022

2021 was voor ons een druk maar speciaal jaar ondanks de rare tijden waar we in leven. We beginnen het nieuwe jaar met veel zin en mooie plannen voor 2022. Oa dankzij de tendens dat veel bedrijven en merken gaan voor Europese productie, dichtbij huis. Met eigen fabrieken in Nederland en Turkije is local for local production al tijden onze keuze.

Nieuwe fabriek voor labels en hangtags

In Turkije zijn we in 2021 begonnen met het bouwen van onze nieuwe fabriek. In 2022 verhuist het Turkse bedrijf van de huidige naar de nieuwe fabriek met meer productiecapaciteit. De fabriek ligt praktisch naast het vliegveld waardoor de geweven labels en hangtags gemakkelijk naar de plaats van bestemming kunnen.

Voor klanten met productie in, of vlakbij Nederland produceren we labels en hangtags in NL.

Labelproductie met QR codes

Ook in Nederland hebben we niet stil gezeten. Onze labels met QR codes en/of unieke nummering zijn enorm in trek. Een extra machine is onderweg om snelle leveringen te garanderen.
QR labels zijn er speciaal voor gemaakt om de klant naar een unieke web pagina te sturen van je product of service. Nummering zorgt ervoor dat je product uniek blijft, geen enkel ander product heeft hetzelfde nummer.

Meer over QR-labels >

Duurzame bio katoen labels

Op het gebied van duurzaamheid zijn onze labels van biologisch katoen in trek.
(Kleding)merken van over de hele wereld bestellen online de 100% organische labels met logo. Bio katoen labels zijn in een druk en weef versie verkrijgbaar. Wil je een logo met vette letters? Dan zijn geweven labels van biologisch katoen een goede keuze. Als je een logo met kleine tekst en veel details wilt kun je beter voor de gedrukte bio katoen labels kiezen.

Online duurzame labels bestellen >

Het duurzame alternatief voor plastic verpakkingen

Paptic is hét duurzame alternatief voor web verzendingen. Paptic is FSC gecertificeerd, scheur- en waterbestendig, recyclebaar en het bespaart volume en gewicht vergeleken met karton.

Meer lezen over Paptic >

Jacquardstoffen en 3D weven

Ondertussen ontwikkelt ons design team ook lekker door! Ons EE Exclusives team is bezig met het experimenten op het gebied 3D weven en met het gebruiken van speciale garens in UV en met reflecterende werking. Voor meer ontwikkelingen en experimenten met jacquard stoffen volg je EE Exclusives op LinkedIn en Instagram.