Zoeken

Vooruitblik 2023

Na een mooi 2022 kijken we aan het begin van 2023 graag vooruit, met onze doelen voor het nieuwe jaar. Zo ligt dit jaar de focus op de verbetering van de webshop van EE Label Factory en onze wereldwijde labelservice, wordt ons bedrijf verder verduurzaamd en willen we dit jaar nóg meer mensen blij maken met de jacquard geweven stoffen van WEEEF. Meer over onze plannen voor het nieuwe jaar lees je in deze nieuwjaars update.

Online de beste shops

Dit jaar gaan we de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop EE Label Factory nóg verder verbeteren en blijven we natuurlijk zorgen voor onze super snelle levering van 7 werkdagen en topkwaliteit labels. Via de labelservice webshop, waarmee we wereldwijd labelling voor merken verzorgen, is je voorraad straks 24/7 inzichtelijk en vind je alle bestellingen en orderhistorie op een rijtje.

Vooruitblik 2023 EE Labels

Let’s go greener!

Duurzaamheid staat ook dit jaar weer hoog op onze agenda. Onder andere met de verkoop van unieke QR-labels, waar je een ‘product paspoort’ van een textielproduct achter kunt linken. Dit kan gemakkelijk gescand worden om de samenstelling en productieproces van het product weer te geven en biedt je als merk een mogelijkheid om direct contact met je eindklant te hebben.

Naast de ontwikkeling van deze QR-labels zal onze fabriek verder verduurzaamd worden. Zo gaan we een beslissing maken over zonnepanelen en denken we na over verdere verduurzaming van de kantoren. Ook zetten we ons dit jaar wederom in om voorloper te blijven op het gebied van nieuwe, duurzame materialen voor labels en hangtags door middel van onderzoek en testen.

Vooruitblik 2023 EE Labels

Jacquard geweven stoffen én kunst

Het afgelopen jaar maakten we via WEEEF en EE Exclusives al veel klanten blij met een geweven jacquardstof. Voor in huis, met de collectie van WEEEF maar ook door grotere projecten en samenwerkingen met bijvoorbeeld Sampat Studio, Endless Joy, MX Paris en een prachtig project voor een groot, nog te openen hotel. Ook dit jaar staan er weer mooie nieuwe samenwerkingen op de planning, zowel voor onze eigen collectie WEEEF als met custom made jacquardstoffen via EE Exclusives. Zo zal de WEEEF collectie uitgebreid worden met andere producten, naast de geweven kunst. Daarover later meer..

Vooruitblik 2023 EE Labels