Zoeken

Presentatie WEEEF op Object Rotterdam

WEEEF is de collectie geweven kunst van 122-jarig familiebedrijf EE Labels, ontwikkeld ism designers als Kiki van Eijk, Scheltens&Abbenes en de Oekraïense Masha Reva. Dit jaar is WEEEF aanwezig tijdens Object Rotterdam. Van 10 tot 12 februari presenteert WEEEF tijdens designbeurs Object Rotterdam haar prachtige collectie geweven kunst. 

Elk jaar geeft Object Rotterdam gevestigde én nieuwe namen en in de designindustrie een podium en vormt zo een belangrijke springplank voor talent op het gebied van verschillende design disciplines.

Over WEEEF by EE Exclusives

EE Labels staat bekend op het gebied van alles voor de branding van je producten: van maatlabeltje tot hangtags en verpakkingen, hiervoor kunnen grote bedrijven én startende merken bij EE Labels terecht. Vanuit de expertise van weven met oog voor het kleinste detail (voor het weven van een logo of kleine tekst zijn speciale machines nodig), ontstond de tak voor unieke jacquard geweven stoffen op maat. Deze jacquardstoffen worden toegepast voor exclusieve wandbekledingen, haute couture mode, interieur, design én onafhankelijke kunstprojecten. Designers, architecten, merken en kunstenaars weten EE Exclusives hiervoor te vinden.

Met WEEEF kunnen nu ook consumenten een geweven kunstwerk voor in huis aanschaffen, via de online gallery. Alle geweven stukken worden ontwikkeld in samenwerking met (inter)nationale ontwerpers zoals Alissa+NienkeMascha RevaKiki van Eijk en Scheltens&Abbenes. De geweven kunst van WEEEF is het hele jaar door online verkrijgbaar via de webshop, maar ook tijdens events én bij designwinkel The Frozen Fountain in Amsterdam. Van 10 tot 12 februari bekijk je de collectie van bekend én aanstormend talent live tijdens designbeurs OBJECT Rotterdam.

WEEEF Tapestry by Masha Reva
WEEEF Tapestry by Masha Reva

Designbweeefeurs Object Rotterdam

In het monumentale HAKA-gebouw toont OBJECT werk van jong talent, gerenommeerde ontwerpers, interieurmerken en kunstgaleries verspreid over verschillende disciplines op designgebied. Objecten op het gebied van mode, kunst, interieur en design worden geëxposeerd en zijn te koop.

WEEEF Object Rottedam
Photo by Jan Willem Kaldenbach

Object Rotterdam is dé designbeurs van Rotterdam, te bezoeken op vrijdag 10 februari tot en met zondag 12 februari van 11.00 tot 18.00 uur. Een entreeticket kost €16.50 en bestel je hier.