Zoeken

WEEEF @ Dutch Design Week 2022

Het grootste designevenement van Europa staat weer voor de deur. Van 22 tot en met 30 oktober is het Dutch Design Week in Eindhoven, en natuurlijk is WEEEF by EE Exclusives erbij. Wat kun je van ons verwachten tijdens de Dutch Design Week?

Geweven kunst

Kom langs bij onze expositie met geweven kunst, met samenwerkingen met Kiki van Eijk, Scheltens&Abbenes, Alissa+Nienke, Alejo Musich, Olga Serrarens en de ontwerpstudio van oud-stagiair Marcos Kueh. De nieuwe ontwerpers van dit jaar zijn Sampat Studio, Anne-Claire Petit en Masha Reva. De geweven kunstwerken zijn te bestellen in onze online gallery.

Glow in the dark

Dit jaar bieden we een speciaal Glow in the dark geweven kunstwerk dat exclusief tijdens de Dutch Design Week verkrijgbaar is. We hebben slechts 5 stuks van deze limited editions beschikbaar (€500,- per stuk incl. BTW) en ze zijn verkrijgbaar in onze stand, of bij de werkplaats van Kiki&Joost tijdens op de Dutch Design Week!

Kom borrelen!

Om de Dutch design Week goed in te luiden nodigen we je graag uit om een drankje met ons te drinken op de openingsdag op zaterdag 22 oktober van 16.00 tot 19.00 uur. Je kunt ons vinden op Sectie-C terrein, Hal 4 – 6, Daalaakersweg 4-26.

Volg ons @WEEEF

Kun je ons niet bezoeken op DDW maar wil je niets missen? Volg @WEEEF op Instagram voor de laatste nieuwtjes en speciale kortingen.

WEEEF @ Dutch Design Week 2022