Zoeken

On trend: naamlinten

Waar je eerst voor de landmacht, marine of luchtmacht moest werken om een legernaamlint te dragen zie je ze tegenwoordig steeds vaker terug. In de mode, denk aan Daily Paper, maar ook in de sportwereld zoals bijvoorbeeld bij airsoft en crossfit zijn naamlinten steeds meer te zien.

Mode trend: emblemen en personalisatie

Steeds meer merken maken gebruik van naamlint voor hun collecties. Daily Paper is hier een bekend voorbeeld van. Het merk werkt sowieso veel met badges en emblemen op hun jassen, aan ritsen en schoenen. Met naamlinten worden de items nog meer gepersonaliseerd.

Een trend die door steeds meer merken gevolgd wordt.

Airsoft en crossfit: naamlinten

Nieuwe sporten vanuit de USA krijgen ook steeds meer populariteit in Europa. Via Instagram kwamen we met een van onze klanten in contact, een Nederlandse airsoft player met meer dan 20.000 volgers op Instagram, zijn account bekijk je hier (@1legion.nl_redchurch). Zijn volgers komen van over de hele wereld. Zijn naamlinten bestelt hij al jaren bij ons “Ik houd van kwaliteit en vandaar kom ik bij jullie terug”.

Eigen legernaamlinten

Niet alleen kledingmerken gebruiken de linten in designs, je kan ook zelf je eigen legernaamlinten maken en deze gebruiken voor op je kleding. Heb je bijvoorbeeld een eigen airsoftteam, ga je paintballen of wil je je crossfit outfit voorzien van een stoer naamlint? Dan zijn legernaamlinten een mooie toevoeging. Hoe gaaf is het, als je met je vrienden allemaal een naamlint hebt met jouw naam erop.

Naamlinten bestellen?

Ga naar onze webshop legernaamlint.nl en je komt dan direct in de shop. Selecteer daar Leger naamlinten, vul de noodzakelijke informatie stapsgewijs in en ze worden na ontvangst van betaling binnen 10 werkdagen geleverd. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren: van navy blauw tot “desert” beige en camouflage groen.