Zoeken

Samenwerking uitgelicht: L.A.P. Atelier

Het L.A.P. Atelier is recent gestart als verantwoord designermerk. In het atelier, waar Liefde Aandacht en Progressie de kernwoorden zijn, werken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze hergebruiken A-keuze materiaal reststoffen van gordijnen en maken er nieuwe waardevolle producten van.

Deze gordijnstoffen komen van A House of Happiness; een toonaangevend, kleurrijk en Hollands gordijnenmerk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. House of Happiness is al jaren klant van EE Labels.

L.A.P. Atelier wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkelagenda waarin bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken, een visie waar EE Labels volledig achter staat.

Er worden 3 producten gemaakt in het L.A.P. atelier en in een webshop verkocht: Happy bottles, DIY pakketten en Re-Covers. Voor meer informatie zie de webshop:  www.lapatelier.nl 

De labels die aan alle producten worden genaaid, zijn geproduceerd door EE Labels. Een mooie samenwerking tussen deze twee duurzame ondernemingen.